Baas over de boordcomputer met PieterBas

Halve dag

€ 450,00 ex btw per team chauffeurs


Maximaal 3 chauffeurs per team

Over de training Baas over de boordcomputer met PieterBas

Papier is verleden tijd. De smartphone, laptop en tablet zijn niet meer weg te denken in de wereld van nu. Ook zie je dat in je werk. In je wagen zit een boordcomputer. Of er komt er 1 in. En als chauffeur is het belangrijk dat je weet wat je wel en niet vastlegt tijdens je rit voor jouw bedrijf. Word daarom baas over je boordcomputer met deze training.


Het programma

In 3 stappen leer je met je collega's wat de mobiele werkomgeving inhoudt met de software van PieterBas. De training ziet er zo uit:

  1. Je start met een virtual reality-rit op de wagen. Pak die bril, zet 'm op en beleef deze gave ervaring!

  2. Daarna gaan je aan de slag met de theorie. Je leert alles over de boordcomputer en wat je eraan hebt.

  3. Heb je alle info opgeslagen? Dan is het tijd voor het échte werk. Met de trainer stap je in je eigen wagen en ga je met je collega's aan de slag met een echte boordcomputer.

Het resultaat

Na deze praktische training weet je hoe je:

  • Jezelf aan- en afmeldt op de boordcomputer
  • Je opdrachten vindt en hoe je ermee aan de slag gaat
  • De navigatie gebruikt
  • Foto's en notities maakt
  • Gewichten doorgeeft bij de weegbrug


Voor wie

Deze training is speciaal voor chauffeurs en wordt aangeboden per team op 1 voertuig. De training vindt dus bij jou op je eigen locatie plaats.


Klik op de datum en schrijf je in.

Wil je je inschrijven? Dan ontvang je na onze verwerking jouw bevestiging. Hierin vind je de uitnodiging voor de training. Een paar dagen voor de training sturen we je nog even een herinnering. Heb je je ingeschreven, maar besluit je toch om niet mee te doen? Geen probleem. Je kunt jezelf afmelden, maar je kunt ook een andere collega in jouw plaats laten komen.